Join the Club

Als Juul Fashion ambassadeur altijd als eerste op de hoogte van acties, feestjes en meer!
Het Juul team staat voor je klaar en eh… We trekken de wijn vast open…

Our Story

Als we Juul in één woord proberen te omschrijven, komt ‘snoepwinkel’ het eerst in ons op. Dat is namelijk wat wij van Juul willen zijn voor iedereen die toevallig (of met een missie) binnen komt trippelen. De kleding die we verkopen is namelijk niet zomaar ‘kleding’. Het zijn snoepjes. En de outfits die we samenstellen voor onze klanten zijn niet leuk, die zijn fan-TAS-tisch. We hebben geen sieraden in ons assortiment, maar juweeltjes. Om van allerhande beeldige accessoires nog maar te zwijgen. Het team van Juul doet haar stinkende best om ervoor te zorgen dat de collectie altijd hip, vrolijk, schitterend gemaakt, kleurrijk en een tikkeltje gek is. En mocht je dan bij ons komen shoppen, dan kleden we je ook nog eens helemaal aan, van top tot teen! Met wat noodzakelijke hapjes en drankjes op tafel natuurlijk (lees: chocolade en wijn). Dus ben je een keer in hartje Den Bosch: loop even binnen! Er is altijd wel wat te zien, te passen… en te shoppen!

See What People Are Saying

Jazeker! Juul heeft een hele snoezige stoere verrassende uitstraling van in en out! De kleding zijn geen standaard taste() je bent een zelfverzekerde intelligente prachtige dame van in en out om bij Juul te scoren! Je weet als vrouw wat je wilt! Maar vind het zalig om verwend te worden wanneer je bij Juul bent. Juul is super vrolijk en vind het ook super leuk je te ontvangen() GO Juul blijf zo uniek!

Lily Bogos
raadt JUUL aan

Top zaak, top personeel en super collectie! Bij bezoekje aan Den Bosch een aanrader!

Yvonne Kokkeel
heeft JUUL beoordeeld

Top verkoopsters, Altijd super gave collecties welke je niet in iedere winkel tegen komt, Top service, kortom the place to shop!

Maggy Peter
heeft JUUL beoordeeld