Saint Muze tassen voor dames

Het houdt niet op, we hebben nog een nieuw merk aan onze collectie mogen toevoegen en WE LOVE IT! Saint Muze maakt nieuwe en hippe tassen van oude kledingstukken. Hiervoor gebruiken ze merken als Nike en Adidas. Naast dat de tassen uniek en opvallend zijn, denkt het merk ook aan het milieu. Hier zijn ze dan ook constant mee bezig. De tassen worden met de hand gemaakt en van elke tas is er maar één stuk. Super unieke tassen dus! Ontdek ze nu allemaal.

Saint Muze - Juul Fashion - Den Bosch
Filter Showing the single result
Prijs
Categorie
Merk
Kleur
Maat
Sorteren
Filter Showing the single result
Prijs
Categorie
Merk
Kleur
Maat
Sorteren
0 - 1 van de 1 resultaten.

Vintage tassen

In 2021 werd het toffe Nederlandse merk Saint Muze opgericht door Sam Zegelink. Haar wens was om een merk te creëren waarmee mensen duurzame streetwear kunnen kopen. Ze is zelf aan de slag gegaan met het naaien van de tassen, omdat ze sterk tegen uitbuiting is. Samen met diverse duurzame manieren van werken, zorgt ze ervoor dat het een eerlijk en duurzaam bedrijf is. Bij Saint Muze koop je de meeste dope en inspirerende tassen, gemaakt van vintage of deadstock materiaal. Iedereen krijgt hierbij de kans om kennis te maken met de handgemaakte en unieke items. Elke tas is uniek, wat betekent dat er maar één van elke tas is. Welke tas ga jij koesteren?

Saint Muze Nike Puffer Bag

Een van onze favoriete uitvoeringen van de fantastische tassen, is de Puffer Bag. Deze tassen zijn te gek! De handgemaakte tassen worden gemaakt van oude kledingitems van toffe merken, zoals Nike & Adidas. De tassen zijn gerecycled en licht van gewicht. Daarnaast past er veel in de tas, sluiten ze met een magneet en beschikken ze over een zijvakje dat sluit met een rits. Deze Boss Up Pink Puffer Bag is gemaakt van een oude Nike hoodie. Bemachtig hem nu, voordat het te laat is!

Saint Muze kopen in Den Bosch

Ontdek de mooiste damesmode en accessoires in onze webshop. We pakken alle bestellingen met liefde in en zorgen dat deze zo snel mogelijk bij jou in de kast hangen. Wanneer je liever de artikelen eerst wilt bekijken, ben je van harte welkom in onze winkel in Den Bosch. Laat jezelf inspireren door de mooiste items. Daarnaast staan we in onze winkel voor je klaar om advies te geven voor de mooiste outfits. Juul Fashion is gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Kolperstraat 9. Tot snel!

Veelgestelde vragen

Een vintage tas is gemaakt van hergebruikte materialen, of is al eerder gedragen. In het geval van Saint Muze, worden de tassen gemaakt van vintage kleding van merken als Nike & Adidas.

De Saint Muze Puffer Bag is perfect voor mee naar werk. Dit komt doordat ze groot genoeg zijn voor de belangrijkste dagelijkse voorwerpen.