Alter Ego dameskleding

Alter Ego creëert kledingstukken van leer voor vrouwen die een fashion statement willen maken en die tegelijkertijd perfect zijn voor elke gelegenheid. Het merk wil elke outfit van boven tot onder dan ook dat extra beetje geven. De collecties zijn dan ook geïnspireerd door de Rock ‘n Roll levensstijl. Het merk gebruikt uitsluitend het beste leer om deze identiteit tot de realiteit te brengen. “Een onverschrokken geest, gevoed door Rock ‘n Roll”. Koop nu de mooiste kleding, schoenen en accessoires van de meest populaire merken bij Juul Fashion.

Alter Ego - Juul Fashion - Den Bosch
Filter Showing the single result
Prijs
Categorie
Merk
Kleur
Maat
Sorteren
Filter Showing the single result
Prijs
Categorie
Merk
Kleur
Maat
Sorteren
0 - 1 van de 1 resultaten.

Unieke mode voor dames

Bij Alter Ego ontdek je modestatements om het dagelijks leven wat meer ‘edge’ te geven. Met kwalitatieve artikelen weten ze dan ook telkens weer de perfecte dameskleding te ontwikkelen. Geobsedeerd door vakmanschap, besteden ze aandacht aan de details en leveren ze tevens uitsluitend artikelen van de beste kwaliteit. Met het Rock ‘n Roll uiterlijk weten ze elke outfit net wat extra te maken. Experimenteer met de diverse kledingstukken, materialen en pasvormen. Ontwikkel een outfit dat écht jou is.

Stoere dameskleding

De kledingcollectie van Alter Ego heeft een stoere uitstraling. Vooral de jassen zijn dan ook geliefd, doordat ze je outfit echt afmaken. Denk aan de bodywarmer: een perfect item voor de tussenseizoenen. De bodywarmers worden gemaakt van kwalitatieve materialen. Ook de baseball jackets zijn niet meer weg te denken uit de collecties. Dit is hét item dat je nodig hebt om jouw outfit naar een compleet nieuw level te tillen. Verkrijgbaar in diverse kleuren kun je er altijd een mooie outfit mee maken. Tot slot ontwikkelt dit merk graag leren kleding voor de echte Rock ‘n Roll look.

Alter Ego sale

Heb je al een lange tijd een oogje op een item, maar zit je nog in twijfel? Dan hebben we goed nieuws. Bij Juul Fashion hebben we regelmatig mooie sale artikelen. Sla hier je slag voor de mooiste artikelen voor een lagere prijs.

Alter Ego kopen in Den Bosch

Ben jij overtuigd van het merk Alter Ego en wil je er meer van ontdekken? Bekijk dan zeker alle artikelen, plus van veel meer merken, op onze webshop en in onze winkel. In het centrum van Den Bosch, aan de Kolperstraat 9, kun je langskomen voor persoonlijk advies van onze stylisten. Bestel je liever? Dan pakken wij jouw artikelen met liefde in en versturen we ze naar je. Zien we je snel?

Veelgestelde vragen

Het woord komt uit de Latijnse taal en betekent “mijn tweede ik”. Hiermee wordt iemand bedoeld die een andere kant van haar eigen persoonlijkheid beleeft.

Een tweede persoonlijkheid waarmee een persoon zich onderscheidt van de werkelijkheid.