The Ladies

Peggy

Shop Owner

Ik ben Peggy en run samen met mijn zusje Jessie deze fantastische boetiek. Mode is het allerleukste wat er is. Ik kan er uuuuuren mee bezig zijn. Wil je meer over mij weten? Klik dan even verder…

Jessie

Shop Owner

Ik ben Jessie en ik ben samen met Peggy eigenaresse van de allerleukste winkel van Nederland. Kleding is mijn ALLERgrootste passie. Naast Lou, mijn dochter. Wil je meer over mij weten? Klik dan even hier. XoXo

Maaike

Styliste

Meet Maaike! Onze knappe zus! Je vindt Maaike vooral op de werkvloer want verkopen kan ze als de beste. Daarnaast probeert ze de boel (en ons!) scherp te houden en de administratie opgeruimd. Je herkent haar vást van Instagram. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Kelly

Styliste

Meet Kelly! Deze chick herken je vást van Instagram, want wat zij aan heeft wil iedereen hebben. Ze is ook verantwoordelijk voor de webshop. Wil je meer over haar weten? Klik hier!

Marsha

Styliste

Meet Marsha! Verkopen doet ze het allerliefst. Maar ze is in de winkel van alle markten thuis. Heb je haar even niet in de winkel gezien? Dan zit ze vast in Griekenland waar ze samen met haar man een club runt… alleskunner dus. Op Instagram zul je haar niet zo heel vaak zien, want dat vindt ze niet héél leuk. Dus wil je meer over haar weten? Klik dan hier!

Lobke

Styliste

Meet Lobke. Ooit begonnen als weekendhulp, maar ondertussen een vast gezicht van de winkel. Lobke werkt inmiddels ook als styliste voor House of Orange, maar kan ons gelukkig nog niet missen. Wanna know more? Klik hier!

Fleur

Styliste

Meet Fleur! Deze mooie meid helpt ons vooral in het weekend, maar is er doordeweeks ook vaak genoeg want ze vindt het veel te leuk om in de winkel te zijn. Naast mode is interieur een grote passie dus daarom volgt ze hiervoor een opleiding in Antwerpen. Wil je meer over haar weten klik dan hier!

Menu