The Ladies

Peggy

Shop Owner

Ik ben Peggy en run samen met mijn zusje Jessie deze fantastische boetiek. Mode is het allerleukste wat er is. Ik kan er uuuuuren mee bezig zijn. Wil je meer over mij weten? Klik dan even verder…

Jessie

Shop Owner

Ik ben Jessie en ik ben samen met Peggy eigenaresse van de allerleukste winkel van Nederland. Kleding is mijn ALLERgrootste passie. Naast Lou, mijn dochter. Wil je meer over mij weten? Klik dan even hier. XoXo

“People will stop and stare. Make it worth their while.”

Maaike

Styliste

Meet Maaike! Onze knappe zus! Je vindt Maaike vooral op de werkvloer want verkopen kan ze als de beste. Daarnaast probeert ze de boel (en ons!) scherp te houden en de administratie opgeruimd. Je herkent haar vást van Instagram. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Fleur

Styliste

Meet Fleur! Deze mooie meid helpt ons vooral in het weekend, maar is er doordeweeks ook vaak genoeg want ze vindt het veel te leuk om in de winkel te zijn. Naast mode is interieur een grote passie dus daarom volgt ze hiervoor een opleiding in Antwerpen. Wil je meer over haar weten klik dan hier!

Senna

Styliste

Meet Senna! Senna is de jongste van het team en verantwoordelijk voor onze socials en de webshop! Ze is ooit begonnen als stagiair en gelukkig nooit meer weg gegaan. Senna is dól op mode en heel afentoe springt ze nog wel eens bij om iemand te helpen. Vinden wij leuk. Wil je meer over Senna weten klik dan even verder!

Tessa

Styliste

Meet Tessa! Deze beauty komt oorspronkelijk uit het Oosten van het land maar heeft helemaal haar weg gevonden in Den Bosch. Heel afentoe is er zelfs al een ‘zachte g’ te horen. Tessa is áltijd bezig, zorgt voor onze prachtige etalage en kleedt het allerliefst onze klanten van top tot teen aan. Wil je meer over Tessa weten? Klik dan even verder!

“Never take NO for an answer.”

Alyssa

Styliste

Meet Alyssa! Deze blonde beauty uit het Zuiden van ons land is nieuw in ons team en daar zijn we mega blij mee! Alyssa is dol op mode en studeert daarom TMO! Alyssa maakt graag een praatje, is vaak te zien op onze socials en is er vooral in het weekend. Wil je meer over Alyssa weten? Klik dan even verder!