Suite22 dameskleding

Inmiddels hebben we een hele tijd de prachtige collecties van Suite 22 broeken in onze winkel. Zowel de pasvorm als kwaliteit van dit merk is zo goed, dat veel van onze klanten al meerdere kleuren van de broeken verzameld hebben. De investering is meer dan waard. We verkopen daarnaast meer broeken van merken als Dante6, Drykorn & Rotate Birger Stine Goya.

Suite22 - Juul Fashion - Den Bosch
Filter Showing all 3 results
Prijs
Categorie
Merk
Kleur
Maat
Sorteren
Filter Showing all 3 results
Prijs
Categorie
Merk
Kleur
Maat
Sorteren
0 - 3 van de 3 resultaten.

Leren broeken

De mooiste leren broek koop je zonder twijfel van Suite22. De perfecte kwaliteit van de broeken zorgt ervoor dat je niet meer anders wilt. Fun fact over Suite 22, is dat wij als winkel zelf onze items mogen ‘samenstellen’! Dat wil zeggen dat wij zelf de kleur, soort leer en details mogen kiezen voor de prachtige modellen die het merk ontwerpt. Dit houdt dus in dat je vaak een volledig uniek product koopt, dat alleen bij Juul te krijgen is! De zwarte leren broek is perfect voor elke outfit. Een mooie basic die eindeloos te combineren is voor de mooise looks. Wil je liever een statement maken? Dan is deze groene leren broek echt iets voor jou. Deze high waisted broek is niet meer uit het modebeeld weg te denken. Met de elastische tailleband en opstaand randje, is het een prachtige pasvorm.

Suite22 sale

Sla tijdens de Juul sale je slag om de mooiste Suite22 broeken te bemachtigen voor een zacht prijsje. In onze sale komen diverse grote en kwalitatieve merken voorbij met prijzen waar je blij van wordt. Onze sales kunnen tot hoge percentages oplopen, dus houdt het daarom zeker in de gaten! Dit wil je niet missen. Zorg dat je er snel bij bent, want op is ook echt op.

Suite22 kopen in Den Bosch

Bij Juul Fashion koop je de mooiste damesmode in onze webshop. Hier bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden deze ten alle tijden met liefde ingepakt en verstuurd. Maar daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel in Den Bosch! Hier helpen we je graag met het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feestje, of alledaags. We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch, aan de Kolperstraat 9. Tot snel!