WISTEN JULLIE DAT…

Het is weer tijd voor een ‘Wisten jullie datje’!

– Wisten jullie dat JUTT alweer 3 maanden(!) open is?!! Time flies when you’re having fun!

– Wisten jullie dat de zomercollectie de winkel uit vliegt maar er nog wel wat pareltjes te vinden zijn!

– Wisten jullie dat onze Daan op een super originele manier ten huwelijk is gevraagd? (Er is een filmpje van… binnenkort op de site Daan?!)

– En wisten jullie dan ook dat ze JA heeft gezegd!!! Yesss Party!!

– En nu we het toch over trouwen hebben ik (Peggy) moet bekennen dat ik sinds kort VERSLAAFD ben aan ‘Say YES to the Dress’ op TLC!! (Elke ochtend!)

– En nee, dit wil niet zeggen dat ik ook ga trouwen 😉

– En wat nog erger is… Jessie zit tegenwoordig (met man) ook kwijlend aan Say Yess to the Dress gekluisterd… (Elke avond!)

– En wisten jullie dat er náást een fantastische zomercollectie ook al een plukje FANTASTISCHE wintercollectie in de winkel hangt?!!

– En nee dit is niet elk jaar vroeger…

– En ja wij hopen ook nog gewoon dat het héél mooi weer wordt… we willen tenslotte ALLEMAAL onze Ted Baker bikini nog aan 🙂

– Speaking off bikini…

– Wisten jullie dat we ook een kleine obsessie aan het ontwikkelen zijn voor de buik van Doutzen Kroes… die willen we namelijk ook.

– En dat willen we bereiken met personal trainer Faye. Dus elke woensdagochtend rond een uurtje of 8 zijn wij te vinden ergens rondom de IJzeren Vrouw.

– Dus als jullie ons een keer ‘iets’ anders willen zien dan met een bos krullen of een geinig knotje… see u there. (mocht je ons niet herkennen: bezweet, mega rood hoofd, knotje op half 11 en waarschijnlijk een springtouw)

– Wij verwachten dus binnen nu en zeer korte tijd enige complimentjes over een verkleind kontje en een wasbordje. Dank.

– Genoeg over ons… Wisten jullie dat door JUTT onze klantenkring aanzienlijk vergroot is en we nu dus nóg meer vrouwen (en daarmee mannen) blij hebben gemaakt!

– Wisten jullie dat we hiervoor wel heel wat kilometers maken per week aangezien we regelmatig mét arm vol kleding door de Kolperstraat rennen! Doen we graag hoor!

– En dit wisten jullie vast al: we zijn gek op onze klantjes.

See u at JUTT&JUUL!!! XoXo