JUUL’S FAVOURITES… TT36

Nadat het Juul-team haar vragenlijst had ingevuld (nog niet gezien? kijk gauw hier!) bleek warempel dat Den Bosch (naast Juul) nog een hele waslijst aan fantastische hotspots kent.
En hé, we zijn de beroerdste niet… We praten bij Juul natuurlijk graag over onszelf, maar kunnen het ook niet laten enkele van de leukste plekjes in en rondom Den Bosch met jullie te delen.
Met die gedachte deze week de eerste editie van onze nieuwe rubriek: JUUL’S FAVOURITES: TT36.
Omdat we dol zijn op kleur. En gadgets. En tof speelgoed. En de ALLERmooiste kinderkleding. Daarom gaan we naar TT36. Heb je zelf geen kinderen? Geen excuus! Je kunt er ook ontzettend fijn cadeautjes kopen voor anderen.
En mocht je daar echt niet uit komen, probeer dan gewoon de grootste kindermaat voor jezelf! Maak een keuze (gemakkelijker gezegd dan gedaan) uit de gaafste stuks van merken als Wild, Molo, Kenzo, Kik*kid, Vingino, Claessens, Finger in the Nose, Soft Gallery en nog veel, VEEL meer. Op zoek naar wat moois voor je allerkleinste? Gewoon even een deurtje naar links! Dezelfde merken, maar dan een maatje kleiner. Oh, en ook nog heel veel leuks voor in de babykamer. Of je huiskamer, als je het echt niet kan laten. We snappen dat je bij het zien van al die toffe spullen misschien de kluts kwijtraakt, dus als je echt niet meer kan kiezen roep dan Astrid. De lieve eigenaresse (en het team, niet te vergeten) staat altijd voor je klaar. Veel plezier met shoppen! En als je tijd hebt, kom op de terugweg even je aankopen showen bij Juul…