IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET.

Nu ik officieel kan zeggen dat ik mijn laatste blog niet eens in het huidige jáár geschreven heb, wordt het hoog tijd voor een nieuwe. Peggy heeft het afgelopen jaar rondom oud&nieuw prachtig samengevat op onze Facebookpagina en website, dus misschien is het voor mij wel een mooi streven om een blik te werpen op wat komen gaat. Met andere woorden: mijn voorspellingen voor 2016!

Kleine kanttekening: ik ben ongeveer zo spiritueel als de gemiddelde langhaar cavia, dus pin me er niet op vast als ik er hier en daar een beetje naast zit…

 1. Ik zal in 2016 aanwezig zijn bij mijn eerste officiële concert van Henk Dissel. Ik ben er vrij zeker van dat deze voorspelling uit gaat komen, aangezien ik voor kerst concertkaartjes (!) heb gekregen. Mijn liefde voor Nederlandstalige muziek is schijnbaar toch niet zo’n goed bewaard geheim als ik altijd dacht.
 2. Peggy en ik hebben nog vóór de zomer allebei een sixpack met dank aan Faye en de lieve mensen bij Train More. Nu zie ik jullie denken: die meiden zijn toch al helemaal afgetraind? Klopt, maar vooral Peggy kan nog wel een paar lesjes in de sportschool gebruiken. :’).
 3. 2016 wordt het jaar waarin we nog meer wijn gaan drinken. Hoe we dat gaan combineren met die sixpack weet ik nog niet precies, maar het leven moet wel een beetje leuk blijven.
 4. Channing Tatum zal zich realiseren dat ik zijn droomvrouw ben en me de eeuwige liefde verklaren (misschien niet de meest betrouwbare voorspelling, maar je weet het nooit.).
 5. Aankomend jaar gaan we de mooiste collecties OOIT verkopen (is meer een gegeven dan een verwachting).
 6. In 2016 worden we NOG grotere fans van Justin Bieber 😀 #belieberforlife (iemand nog concertkaartjes over?)
 7. Yassmine gaat haar droomman vinden…
 8. Jessie haar droomhuis,
 9. Daan gaat schitteren bij haar cursus tot make-up artist!
 10. Nathalie gaat de ALLERgaafste shopping nights organiseren,
 11. Peggy gaat samen met haar man en gezin knallen voor een gelukkig en gezond nieuw jaar…
 12. Maaike gaat haar baan in de winkel combineren met een toffe nieuwe uitdaging,
 13. En Sandy gaat een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan.

Tot slot: 2016 wordt het jaar van onze grote internationale doorbraak als TV persoonlijkheden (het moet er toch een keer van komen?!)

Na dit indrukwekkende rijtje met voorspellingen zou je bijna denken dat ik de nieuwe Char ben (misschien een goed idee voor die televisie doorbraak?), maar het lijkt me verstandig om hier over een jaartje op terug te komen om te zien hoe veel van mijn voorspellingen daadwerkelijk het daglicht hebben gezien (fingers crossed voor die van Channing Tatum!!). Laten we eerst proberen carnaval te overleven, zeker gezien de ‘meer wijn’ voorspelling uit het rijtje…

XoXo Jessie

Kleine kanttekening: ik ben ongeveer zo spiritueel als de gemiddelde langhaar cavia, dus pin me er niet op vast als ik er hier en daar een beetje naast zit…